Ongedierte Preventie

Een ongediertebestrijdingsplan wordt geregeld in een autocontrolegids en opgevolgd door het FAVV, of een door hen aangestelde controleorganisatie of certificatie-instelling. Of de verplichting is opgenomen in de voorwaarden van de milieuvergunning en wordt dus opgevolgd door milieuinspectie.

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Voorkomen is beter dan bestrijden. Daarom komt Ferokill graag langs om samen met u een doordacht preventieplan op te stellen voor ongediertebestrijding. Wij vinken onze checklist af, inspecteren uw ruimtes, zetten lokdozen op strategische plaatsen en geven tips en advies om ongedierte te voorkomen. Werkt u in een 'kritische' omgeving waar ongedierte absoluut uit den boze is? Dan is Ferokill uw strategische partner.

Maar ook in tal van andere sectoren, is een preventieplan verplicht of aangewezen. Want niemand lijdt graag imagoschade door een ongedierteplaag.

Denk maar aan bedrijven actief in:

 • kinderopvang voor baby's en peuters
 • opslagplaatsen van voedsel
 • restaurants, grootkeukens en gaarkeukens
 • afvalverwerkers en opslagplaatsen voor afval en restproducten
 • bakkers en kruidenierszaken
 • hotels 

Wij raden dus aan om steeds een preventieplan te laten opmaken, te onderhouden en op te volgen. Op die manier wordt een probleem nooit een plaag!

Onze aanpak:

 1. Gratis inspectie
 2. 100% discretie
 3. Een gegarandeerde oplossing
 4. Veilig voor uw klanten en medewerkers
 5. Volgens de richtlijnen van HACCP en BRC
 6. 24/24 en 7/7 bereikbaar

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van muizen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!