Kan ik zelf bedwantsen bestrijden?

zelf bedwantsen bestrijden

Word je ’s morgens wakker met gegroepeerde beten op je lichaam? Kleine bloedstreepjes op je lakens ontdekt? Dan zit je met bedwantsen, ook wel wandluis genoemd. Zelf bedwantsen bestrijden is niet makkelijk, dus ben je het veiligst met een doeltreffende aanpak van een professionele ongediertebestrijder.

 

Bedwantsen natuurlijk bestrijden? Doe geen moeite

Het is meestal een moedige en duurzame keuze om ongedierte te bestrijden met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes, of met producten die u in speciaalzaken kan kopen. Maar in het geval van bedwantsen is het vaak vergeefse moeite. Methodes als zuiveringszout, talkpoeder of ontsmettingsalcohol tegen bedwantsen zijn alleszins fabeltjes. Ook insecticiden zijn zinloos. Bedwantsen zijn er steeds beter tegen bestand.

Wat wél werkt, is bedwantsen bestrijden met hitte. Was lakens, kussenslopen en kleren op 60 graden. Extreme temperaturen zijn de vijand van de bedwants . Ook vriestemperaturen, al zal je aangetast textiel 2 weken in de vriezer moeten stoppen om van bedwantsen af te geraken.

Toch is de kans dat je zo het probleem oplost miniem. Bedwantsen overleven lang en houden zich schuil in de naden van je matras, in alle spleten en kieren van je bed, achter plinten in de slaapkamer … Om echt alle beestjes aan te pakken, heb je absoluut professionele hulp nodig.

Waar je als mens nog het meest controle over hebt, is de preventie. In dit artikel geven we enkele tips om je te beschermen.

 

Bedwantsen professioneel bestrijden met FEROKILL

Ben je er liever zeker van dat je van bedwantsen afgeraakt? Dan kan je niet rond een professionele ongediertebestrijder. FEROKILL gaat op een grondige en veilige manier te werk, en komst zelfs 2 tot 3 keer langs om je probleem nauwkeurig op te volgen. Meer weten over onze werkwijze? Je leest het hier.

Heb je dus geen zin om vanalle trucjes te proberen om dan even later weer vol beten te staan? Doe jezelf een plezier en contacteer FEROKILL.

Ik wil een afspraak

Gerelateerde berichten