Onze verrassingsteambuilding was top!

ferokill teambuilding

Afspraak zaterdag 25/1 om 16 u. aan de ingang van shopping Docks Bruxsel. Breng een extra T-shirt en short mee.

Meer stond er niet op de uitnodiging van ons personeelsfeest. Qua moodsetter kan dat wel tellen. Rustig een glas drinken en een hapje eten? Wishful thinking!

 

Dus zakten we met 20 bange hartjes af naar het shoppingcentrum. Daar moesten we nog even wandelen tot de eigenlijke bestemming: indoor avonturenpark Koezio in Schaarbeek! Een verrassing van Johan, die met de personeelsdienst onder één hoedje had gespeeld.

Maar wel een geslaagde verrassing, want we we hebben ons supergoed geamuseerd. We deelden ons op in 5 groepjes van 3 à 4 mensen en begonnen aan ons avontuur. Dat speelde zich af in 4 districten. In elk district moesten we andere skills aanspreken om de proeven tot een goed einde te brengen.

 

District 1

Hier werd ons geheugen getest. Elk teamgenoot moest 2 icoontjes onthouden die samen een geheime code maakten. We kwamen vervolgens in een doolhof terecht, en daarin moesten we op zoek naar die icoontjes.

 

District 2

Hier draaide het om behendigheid. We slingerden ons door een hindernissenparcours op zoek naar sensoren die we met ons polsbandje moesten aanraken. Bonuspunten voor de teams waarbij alle teamleden binnen een bepaalde termijn dezelfde sensor aanraakten.

 

District 3

Na al dat fysiek labeur werd ons brein weer op de proef gesteld. Met verschillende denkspelletjes werd onze kennis van communicatie, reflexen, logica en cultuur getoetst.

 

District 4

Weer een hindernissenparcours, maar dan in de hoogte! Niet voor mensen met hoogtevrees dus. En ons geheugen mocht het ook niet laten afweten, want bij elke hindernis moesten we een afbeelding onthouden. Aan het einde moesten we alle afbeeldingen in de juiste volgorde zetten.

 

En zo werd ons personeelsfeestje een heuse teambuilding. Na al die beproevingen kregen we dan toch nog ons hapje en ons drankje. En gelukkig maar, want eerlijk, dit team heeft niets minder verdiend na zo’n geweldig 2019!

Gerelateerde berichten