Kan ik wespen bestrijden op natuurlijke wijze?

wespen-bestrijden-natuurlijke-wijze

Zelf wespen bestrijden is helemaal niet makkelijk. In het beste geval moet je halsbrekende toeren uithalen, in het slechtste geval sta je vol wespensteken. Natuurlijke middeltjes kunnen je helpen om wespen te verjagen, maar om van een plaag of nest af te geraken, heb je absoluut professionele hulp nodig.

 

Wespen bestrijden met huismiddelen

Wespen bestrijden met huis-, tuin, en keukenmiddeltjes heeft weinig zin. Neem bijvoorbeeld wespen bestrijden met water: zonder de geschikte beschermende kledij en het nodige materiaal is een wespennest verdrinken gewoonweg gevaarlijk, zeker als je allergisch bent voor wespensteken. En wie weet hoeveel tijd je verliest met het lokaliseren van het nest. Begin er gewoon niet aan en contacteer een professionele ongediertebestrijder als je denkt dat je met een wespennest in de buurt of in je huis zit.

De tips van Tante Kaat zijn vooral bedoeld om wespen uit je buurt te houden. Het doel is dan de zoete geuren waar wespen op afkomen te maskeren. Op onze blog gaven we al enkele tips. Een extra tip is wespen verjagen met ammoniak. Wespen walgen van de penetrante geur. Meng met wat water in een schaaltje en zet dit in de buurt van de wespen. Zo blijven ze uit de buurt van je terras.

Wespen professioneel bestrijden

Wordt je terras overspoeld met wespen? Denk je dat je met een wespennest in huis zit? Dan snelt FEROKILL je te hulp. Het grote voordeel is onze flexibiliteit, die veel hoger ligt dan die van de brandweer.

FEROKILL houdt de wespen uit uw buurt door strategisch wespenvallen te plaatsen. De vallen kan je ook zelf kopen in onze webshop. Belangrijk is dan dat je ze op de juiste plek hangt.

Een wespennest bestrijden we met een poeder. Ook goedkope alternatieve voor het poeder zijn beschikbaar in doe-het-zelfzaken, maar dat zelf gaan inspuiten is sterk afgeraden. Tenzij je David Copperfield bent, laat je de wespenverdwijntrucs het best aan FEROKILL over.

Gerelateerde berichten

  • agressieve wespen nazomer september

    Waarom zijn wespen agressiever in augustus & september?

    De zomer waar we zo lang op gewacht hebben, lijkt in september nu toch zijn opwachting te maken. Barbecues worden ingehaald, rosé wordt koud gelegd, vrienden worden uitgenodigd. Maar in de laatste zomermaanden hou je best ook rekening met een onuitgenodigde gast: de wesp. In augustus en september zijn wespen......

    Lees meer >

  • zomer ongedierte

    De zomer komt eraan. Let op voor dit ongedierte!

    De zomer staat voor de deur. Net zoals wij van het warme weer houden, doen veel soorten ongedierte dat ook. Wil je weten waar je mee te maken kan krijgen volgende zomer? En hoe je deze beestjes kan bestrijden en voorkomen? Lees dan zeker verder....

    Lees meer >

  • weetjes over wespen

    6 dingen die je nog niet wist over wespen

    Met het mooie weer in aantocht, duiken binnenkort ook al die vervelende insecten weer op in je huis, op het terras of in de tuin. Wespen zijn daarbij vaak de boosdoeners, vooral voor wie allergisch is aan wespensteken. Maar wist je deze 6 dingen al over wespen?  ...

    Lees meer >