Mieren in je keuken gesignaleerd?

Vanaf de eerste zonnestralen zijn mieren weer massaal aanwezig en op zoek naar eten. Hun zoektocht brengt hen langs onze huizen en tuinen, maar hopelijk niet tot in jouw keuken! Hoewel de meeste mieren ongevaarlijk zijn… aangenaam gezelschap zijn ze niet!

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Mieren

In het spoor van de mierenkolonie

Mieren communiceren met elkaar aan de hand van geurstoffen en feromonen die ze ruiken met hun voelsprieten. Wanneer mieren zoetigheid gewaarworden of etensresten vinden, laten deze alleseters hun nesteigen geurspoor achter en voor je het beseft, loopt er een hele mierenkolonie in je huis. Heb je mieren in de gazon? Ook dat kan een ware plaag worden. Je tuin krijgt kale plekken of je kinderen krijgen last van mierenbeten. 

Hoe kan je mieren bestrijden in huis?

Een mierenplaag kan je enkel bestrijden door de kern van hun nest te vinden en te verwijderen. Makkelijker gezegd dan gedaan! Begin alvast met al je etensresten op te ruimen en de doorgang voor mieren af te sluiten. Hebben ze toch hun weg naar binnen gevonden, volg ze dan en verwijder nadien al hun geursporen met een sterk ruikend product zoals azijn of mierenspray. Zo geraken mieren letterlijk en figuurlijk de weg kwijt. 

Professionele bestrijding van mieren en vliegende mieren

Heb je regelmatig last van vliegende mieren op je terras? Heb je liever dat de mierenkolonie verhuist uit je huis en je tuin? Dan moet je het nest vinden en het probleem bij de kern aanpakken. 

FEROKILL kan je helpen bij het vinden van het mierennest en is een expert in mierenverdelging. Onze experten gaan op zoek naar de oorzaak en geven je graag advies over welke bestrijdingsmiddelen helpen en welke niet. Neem snel contact op en verlos je van deze vervelende werkertjes! 

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van mieren bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!