Help! Spinnen in huis!

Spring je spontaan een halve meter hoger bij het zien van een spin? Of begin je luid te roepen? Komen je haren omhoog wanneer een grote spin plots verdwenen is? Hoewel spinnen erg nuttige beestjes zijn, wil niemand een huis vol spinnen… nuttig of niet!

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Spinnen

Kunnen spinnen bijten?

Onze Belgische spinnen zijn niet giftig maar enkele spinnen durven effectief te bijten. Gemiddeld zitten er 1.500 spinnen in een huis verstopt. Vanaf de herfstperiode zal je merken dat ze plots meer binnen opduiken omdat ze op zoek gaan naar een partner. Spinnen jagen op insecten en dat maakt ze ook weer interessant om in huis te hebben. Jaag ze dus zeker niet alle 1.500 het huis uit!

4 Tips om spinnen te bestrijden

  • Maak regelmatig alle hoekjes en kantjes van je huis schoon en verwijder spinnenwebben.
  • Sluit alle gaatjes en kiertjes. Dit helpt ook tegen alle andere vormen van ongedierte in huis.
  • Pak je stofzuiger en zuig ze op!
  • Vang de spin met een glas of speciaal gereedschap en zet ze vriendelijk terug buiten.

Spinnennest verwijderen doe je zo!

Zit je echt met een grote hoop spinnen, dan kan het zijn dat er nog andere insecten in je huis zitten. Spinnen komen niet binnen als er geen voedsel is. Of zit je met een spinnennest? Haal best even een expert in huis om dit te onderzoeken. 

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van spinnen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!