Vliegen, fruitvliegjes in je huis, je zaak of op je terras?

Huisvliegen, kamervliegen, klustervliegen, bromvliegen, fruitvliegjes, … noem maar op! Een vlieg leeft gemiddeld 3 weken en kan tot 150 eitjes per dag leggen. Dat zijn er dus heel wat!

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Vliegen

Vliegenvanger of vliegenlamp: Kies voor dé oplossing op maat tegen vliegen 

Zit je met vliegen in huis? De beste remedie tegen een vliegenplaag is ze buiten houden! Plaats horren of vliegenramen, sluit zoveel mogelijk ramen en deuren en ruim etensresten of afval meteen op. Sommigen dragen virussen, bacteriën en schimmels mee en dat kan in je eten terechtkomen. Een vlieg in de soep? Nee bedankt!

Vliegen bestrijden tips & tricks: 

  • De (elektrische) vliegenmepper: Vliegen hebben een reactiesnelheid van 200 milliseconden. Dus kies je voor een actieve middag, dan is de vliegenmepper iets voor jou!
  • Vliegenstrip: Ben je eerder van het passievere type? Lok de vliegen dan met een kleefstrip die je op ramen en deuren aanbrengt.
  • Vliegenlamp: Grootkeukens en voedingsbedrijven hebben meer baat bij een vliegenlamp. Aangezien FEROKILL aan alles gedacht heeft, stellen wij ecologische producten voor. Contacteer ons snel voor meer informatie!

Werken de huis-, tuin- en keukenmiddeltjes niet tegen de vliegen? 

FEROKILL helpt je graag om jouw vliegenprobleem op te lossen. Ons team van experten kent alle verschillende vliegensoorten en hun gewoontes. Wij kunnen meteen de nodige maatregelen nemen en de gepaste producten adviseren om vliegen te bestrijden! 

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van vliegen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!