Over ons

FEROKILL is jouw partner voor de preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte.

Onze visie

Ongedierte is een beestje op de verkeerde plaats op het verkeerde moment…

 Elk diertje, hoe klein ook, draagt bij tot een gezond ecosysteem. Daar zijn wij ons als ongediertebestrijder erg van bewust. Daarom trekt FEROKILL resoluut de kaart van een ecologische en diervriendelijke aanpak. Wij staan onze klanten bij met tips en advies tegen ongedierte én zetten 100% in op preventie. Indien het toch noodzakelijk is om ongedierte te bestrijden, verkiezen wij biologische producten die het probleem aanpakken maar niet het ecosysteem aantasten.

 Iedereen kan te maken krijgen met ongedierte… 

Wespen, muggen, vliegen, kakkerlakken, muizen, mieren… zelfs in de meest hygiënische omgevingen kan er plots een probleem opduiken. En toch bestaat er een zekere schroom om een ongediertespecialist te bellen. FEROKILL komt discreet langs om het probleem te analyseren, te adviseren en te bestrijden. Wij hebben een stevige kennis over elk, maar dan ook elk beestje in huis, zaak of kantoor. 

FEROKILL, 24/24 en 7/7 bereikbaar voor professionele ongediertebestrijding in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

ONZE KLANTEN

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ongedierte… 

Particulieren, kantoorgebouwen, bedrijven, horeca uitbaters, zorginstellingen, scholen, logistieke bedrijven, industrie, agrarische sector… FEROKILL heeft de voorbije jaren in heel Vlaanderen een stevige portfolio uitgebouwd met duizenden tevreden klanten in uiteenlopende sectoren. FEROKILL is voor iedereen een professionele partner die inzet op preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte. 

Een plots probleem? Bel ons nu op en wij zijn straks al onderweg … 

FEROKILL is 24/24 en 7/7 bereikbaar en werkt snel, efficiënt en discreet. Wenst u problemen met ongedierte te vermijden? Dan komen wij heel graag langs om een preventief ongedierteplan uit te tekenen. Wij voeren een analyse uit en plaatsen vallen en sensoren op strategische plaatsen. Op afgesproken tijdstippen brengen wij verslag uit en tonen wij statistieken over de stand van zaken wat betreft ongedierte.

FEROKILL werkt volgens de richtlijnen van HACCP en BRC en levert aan voedingsverwerkende bedrijven de verplichte certificaties af.

Onze service

Elke klant, elke telefoon en elke vraag is voor ons belangrijk. Van de kleinste mier tot de grootste rattenplaag, FEROKILL staat je bij met raad en daad om je te bevrijden van ongewenste beestjes. Wij werken snel, discreet, flexibel en vooral doeltreffend!

Wat kunnen wij je nu al beloven…

  • Gratis inspectie | Een dringend probleem of preventief advies nodig?
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar | Bel ons nu op en wij zijn straks al onderweg!
  • 100% discretie | Wij komen langs in anonimiteit.
  • Veiligheid primeert| Ecologische producten die het ecosysteem niet verstoren.
  • Een gegarandeerde oplossing | Wij bestrijden het probleem tot het opgelost is!
  • Volgens de richtlijnen van HACCP & BRC | Wij leveren wettelijke certificaten af.
Big or small, we’ll get them all!

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van muizen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!