Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen. Hoe dan ook heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit is het herroepingsrecht.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De exacte tarieven kan je raadplegen op de website van de vervoerder (bijvoorbeeld Bpost).

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@ferokill.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Dat kan. Hiervoor kan je contact opnemen met info@ferokill.be. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Oeps, ik heb een verkeerd leveradres doorgegeven…

Geen erg, kan gebeuren… Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.