Mieren bestrijden

Vanaf de eerste zonnestralen zijn mieren weer massaal aanwezig en op zoek naar eten. Hun zoektocht brengt hen langs onze huizen en tuinen, maar hopelijk niet tot in jouw keuken! Hoewel de meeste mieren ongevaarlijk zijn… aangenaam gezelschap zijn ze niet!

Neem contact op

Een oplossing tegen mieren op maat

Mieren ben je liever kwijt dan rijk. Hiervoor hebben we bij Ferokill verschillende oplossingen.

Bestrijd je ze liefst zelf? Wapen je dan met onze doeltreffende producten. Bij een grotere plaag is een professionele bestrijding de beste keuze. Blijft je mierenprobleem terugkeren? Dan kan een verzekering tegen mieren met frequente opvolging de oplossing bieden.

Ontdek jouw oplossing op maat hieronder.

Zelf mieren bestrijden

Heb je het nest gevonden? Dan kies je best voor onze mierenspray. Deze kan je vernevelen in en rondom het nest waardoor de mieren meteen zullen sterven.

Geen idee waar hun nest is? Plaats dan enkele mierenlokdozen met vergif. De mieren die tot in het lokdoosje komen, zullen eerst het vergif meenemen naar het nest om daar te sterven.

Professionele bestrijding

Last van mieren in huis of rondom je huis? Dan komt Ferokill ze bestrijden. Vraag een professionele mierenbestrijding aan en we plannen zo snel mogelijk de behandeling in.

Zitten de mieren in je tuin? Dan bevinden ze zich in hun natuurlijke habitat. We komen ze enkel bestrijden wanneer ze zorgen voor overlast. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Voor de behandeling

Wanneer je dit pakket koopt, krijg je binnen de werkdag een telefoontje om een afspraak vast te leggen.

De behandeling

Onze technieker komt langs voor een omgevingsanalyse om te kijken waar de nesten zich bevinden en bestrijdt deze met een insecticide met lange nawerking.

Is het nest niet gevonden? Dan gebruikt onze technieker de grove middelen. Hij spuit een professionele anti-mierengel in lokdozen en plaatst deze aan de mierenstraten en op de plekken waar ze komen eten. De gel wordt meegenomen naar het nest om dit te bevuilen.

Waarom deze gel? Het is een middel dat enkel professionele ongediertebestrijders mogen gebruiken en is daardoor ontzettend effectief tegen mieren.

Na 1 behandeling ben je van je mieren verlost. *

Mieren bestrijding 2

Na de behandeling

Je ontvangt van ons een e-mail met een overzicht van de uitgevoerde acties en preventieve maatregelen om mieren te voorkomen.

Enkele weken na de behandeling ontvang je nog een e-mail om de effectiviteit na te gaan. Indien het probleem toch niet opgelost zou zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat we nog een behandeling kunnen komen uitvoeren. 

Een professionele behandeling bestellen

* in 95% van de gevallen ben je na een behandeling van je mierenprobleem verlost. Het kan ook zijn dat je in een omgeving woont waar frequente opvolging nodig is en waar altijd risico gaat zijn op infestatie. In dat geval kan je beroep doen op onze ongedierteverzekering. We komen dan, afhankelijk van het ongedierte, op bepaalde frequenties langs om nieuwe uitbraken te voorkomen of te bestrijden. Lees hieronder verder voor meer info over onze mierenverzekering.

Verzekering tegen mieren

Blijft je mierenprobleem aanhouden of keert het jaarlijks terug? Dan kan onze verzekering de oplossing bieden. We komen dan tijdens het mierenseizoen (maart t/m augustus) 3 keer langs om in en rondom je huis te bestrijden.

Contacteer ons voor meer info

Mieren bestrijden in de horeca

Mieren gespot op je terras of binnen in je zaak? We lossen het graag voor je op. Als je reeds een contract hebt, dan kan onze technieker bij elk bezoek controleren en indien nodig bestrijden tegen mieren.

Contacteer ons voor een oplossing op maat

Waarom Ferokill?

 • Grondige en snelle interventie | Voor een dringend probleem of als preventieve aanpak.
 • 24/24 en 7/7 bereikbaar | Bel ons nu op en wij zijn straks al naar je onderweg!
 • Actief in heel Vlaanderen en Brussel | Onze lokale ongediertebestrijders zijn in no-time ter plaatse.
 • 100% discretie | Wij komen langs zonder dat klanten het merken.
 • Veiligheid primeert | Ecologische producten die het ecosysteem niet verstoren.
 • Gegarandeerde oplossing | Wij bestrijden het probleem tot het opgelost is!
 • Volgens de richtlijnen van HACCP & BRC | Wij leveren wettelijke certificaten af.
 • Uitgebreid portfolio | Duizenden tevreden klanten in uiteenlopende sectoren.
Contacteer ons snel voor een gratis offerte

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van vliegen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf.

  Ik ben een:*

  Hoe wil je door ons gecontacteerd worden?*

  Van welk ongedierte heb je last?

  Vul deze code in in onderstaand veld: captcha

  Een kwalitatieve oplossing

  24/24 en 7/7 bereikbaar

  100% discretie

  Veilig voor iedereen