Zijn er bedwantsen in je bed gesignaleerd?

Sta je ’s morgens op en merk je overal kleine beetjes of een rijtje van rode bultjes op je armen en gezicht? Dan kan het zijn dat de bedwants of wandluis jou te grazen heeft.

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Bedwantsen

Waar zitten bedwantsen? 

Bedwantsen zitten, zoals de naam al doet vermoeden, in en rond het bed, in de zoom van matrassen, in het beddengoed en het bedframe. Maar je komt ze ook tegen in kieren en spleten, in meubels, achter behangpapier of gebroken pleister, achter lichtschakelaars, onder tapijten en achter plinten. Deze kleine bloedzuigers leven ’s nachts en zijn bijgevolg erg moeilijk te herkennen. Wees dus alert!

Enkele tips tegen bedwantsen: 

  • Ben je op hotel geweest of heb je geslapen in een slaapzaal of een tweedehands bed? Wees waakzaam en kijk goed rond of je geen sporen ziet van bedwantsen. 
  • Laat je koffer nooit openstaan onder je bed. De bedwants laat zich hier gemakkelijk in vallen en reist zo met je mee naar huis. 
  • Wanneer je thuiskomt, maak je je koffer best niet leeg op je slaapkamer, maar wel in de garage of in de wasplaats. Laat lege valiezen nooit op je slaapkamer staan.
  • Detecteer je bedwantsen? Steek meteen al je beddengoed in je wasmachine en was het op 60°. Andere kledij kan je ook in een vuilzak stoppen en in de diepvries steken, want bedwantsen kunnen niet tegen hitte of vriestemperaturen.

Bedwantsen effectief en snel bestrijden!

Bedwantsen zelf bestrijden met insecticide is geen goed idee als je opnieuw in je kamer wilt slapen. Daarom schakel je best een professionele partner in. FEROKILL heeft twee zeer effectieve manieren om zowel de volwassen bedwants als de eitjes onder handen te nemen. 

  1. Nemesis, de detectiehond die bedwantsen kan opsporen in enkele minuten tijd. Op 10 minuten tijd kan ze een volledige kamer checken op sporen van bedwantsen. Ideaal voor de hotelsector omdat ze snel, accuraat en efficiënt bedwantsen kan opsporen.  Lees er alles over op: http://www.ferokill.be/detectiehond
  2. De stoommachine om de bedwantsen te verdelgen. Aan de hand van een pistooltje stomen we in en rond je bed en je slaapkamer. We stomen in alle spleten en kieren of spuiten met onschadelijke insecticide op alle nodige plaatsen.

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van bedwantsen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!