Muggen in je huis of in je zaak?

Muggen leggen hun eitjes in stilstaand water, in moerassig gebied of in het gras. Woon je in de buurt van een vijver of moeras, dan kan het aantal muggen zich in een mum van tijd ontwikkelen tot een hinderlijk aantal. Help!

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Muggen

Producten tegen muggen of een muggenplaag?

Er zijn heel wat producten op de markt om muggen te verjagen en te bestrijden, maar laat je niet vangen aan de UV muggenlampen of de anti-muggen armband. Volg het advies op dat echt helpt! 

Hier zijn onze tips tegen muggen:

  • Sluit rond zonsondergang ramen en deuren. Plaats horren of vliegenramen zodat muggen minder kans hebben om binnen te geraken.

  • Dek plassen of andere bronnen van stilstaand water af rond je huis of haal hun natuurlijke vijand in huis… goudvissen!

  • Gebruik natuurlijke insectwerende middelen zoals citronella of kies voor de hardcore ‘DEET’ producten.

  • Slaap met een muggennet. 

Professionele bestrijding van muggen

Als ongediertebestrijders is FEROKILL meester in het bestrijden van grote hoeveelheden muggen. We gaan ruimtes behandelen waar muggen ongestoord kunnen groeien zoals kruipkelders of riolen. Afhankelijk van jouw omgeving stellen we effectieve bestrijdingsmiddelen voor. 

Ferokill kan je helpen met de bestrijding van muggen door een doeltreffende behandeling met een insecticide op olieachtige basis.

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van muggen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!