Muizen in huis of in jouw zaak bestrijden?

Plotse kortsluiting? Krabbende geluiden achter je muren of plafonds? Muizenkeutels gespot in je voorraadkast? Dan heb je vermoedelijk muizen in huis! Maar dit nieuwsgierig beestje is waarschijnlijk niet de gast waarop jij zat te wachten, toch?

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Muizen

Hoe ontstaat een muizenplaag? 

De meeste muizen, zoals de veldmuis en de bosmuis, slapen buitenshuis. Maar er is één type muis die jouw knusse keukenkast prefereert en dat is de huismuis. Ze banen hun weg langs spleten en kieren en nestelen zich in kelders of onbewoonde zolders, tussen de spouwmuren of achter de kasten. Muizen bouwen in de winter hun nestje, verzamelen voedsel en planten zich in snel tempo voort. Nog voor je het in de gaten hebt, geef je onderdak aan hun hele familie.

Muizen bestrijden: enkele tips!

Een muis is best schattig, maar niet in mijn huis of in mijn zaak, want de huismuis kan een ware ravage aanrichten en verspreidt bovendien ziektes. Wanneer je muizenkeutels ziet of knaagschade vaststelt, kan je best niet te lang wachten. 

  • Kuis je kasten en maak elke hoek en kier proper. 
  • Berg al je etenswaren op in plastic afsluitbare bakken.
  • Sluit je kasten en deuren. 

Professionele bestrijding van muizen door FEROKILL

Muizen bestrijden is geen gemakkelijke taak. Daarom steekt FEROKILL graag een handje toe. Als professionele ongediertebestrijder weten wij perfect wat ons te doen staat. We lokaliseren de muizennesten en werken met verschillende bestrijdingsmiddelen aangepast aan jouw omgeving. 

Voor de bestrijding van muizen in huis, kantoorgebouwen, horecazaken, rusthuizen en voedselbedrijven komt FEROKILL snel en discreet langs. We werken onder andere met muizenvallen, muizenvergif, muizenklemmen, non-tox behandelingen, weringen, enz. Bij voedingsbedrijven en horecazaken gaat FEROKILL het liefst preventief te werk.

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van muizen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!