Wespen in je huis, in je zaak of op je terras?

Heb je in de omgeving een nest gesignaleerd, dan is het geen goed idee om de wespennest zelf te verwijderen. Wespen kunnen agressief uit de hoek komen en massaal aanvallen.

Contacteer ons voor een gratis inspectie

Ongedierte
Wespen

Wespen: Zoetebekjes met een agressief kantje

Een wespennest kan 500 tot 15.000 wespen tellen, waarbij de zomer het absolute piekseizoen is. Ze vliegen dan massaal uit op zoek naar voedsel. Wespen hebben een zwak voor zoetigheden. Ze halen hun energie uit bloemen, honing, vruchtvlees, rijpe vruchten, maar ook uit cola, bier en limonade. De wesp wegslagen uit je bord of glas, kan je zuur opbreken. Als een wesp zich bedreigt voelt, kan ze venijnig uit de hoek komen met een dikke pijnlijke steek tot gevolg met soms een flinke allergische reactie.

Wat te doen bij wespen in huis? Enkele praktische tips:

  • Vermijd om zoete dranken of voedsel open te laten staan. Wespen komen hier meteen op af. 
  • Zet je tafel vol met producten waar wespen niet van houden, zoals kruidnagel, geschilde sinaasappelen of citroenen en verbrande koffiebonen.
  • Houd je ramen en deuren dicht of plaats horren of vliegenramen om te voorkomen dat de wespen binnen in huis belanden.
  • Gebruik een wespenval. FEROKILL stelt zelf de WaspBane voor. De meest effectieve en bewezen val voor wespen die op de koop toe erg dier- en milieuvriendelijk is. Eenvoudig in gebruik en goedkoop! 

Wespennest bestrijden doe je zo!

Een gouden tip: een wespennest weghalen doe je niet zelf! Bespaar jezelf de pijnlijke miserie en contacteer een professionele ongediertebestrijder. FEROKILL beschikt over het juiste materiaal om dit probleem aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat dit veilig en snel gebeurt, zonder de wespen effectief te doden want wespen zijn erg nuttige beestjes en hebben een cruciale rol in het ecosysteem. 

Onze experten van FEROKILL zullen de wespennest weghalen, zodat je opnieuw in alle rust kan picknicken! Klinkt goed? Contacteer ons en wij zorgen voor de rest!

Contacteer ons nu

FEROKILL helpt je met de preventie, detectie en bestrijding van wespen bij je thuis, in je zaak of in je bedrijf. Big or small, we’ll get them all!